Pete Philly – Open Loops

Pete Philly, ja inderdaad die rapper van Pete Philly & Perquisite, heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Niet alleen heeft hij zijn eerste solo album uitgebracht, daarnaast heeft hij ook een aantal tracks via zijn eigen website het wereldwijde web opgegooid onder de projectnaam; ‘Open Loops’. Op mijn ‘vrije’ middag stuitte ik op een aantal geweldige tracks die mijn hoofd weer flink op en neer lieten gaan. Mijn persoonlijke favorieten ‘Free’ en ‘R Hood’ zijn rauw en hebben die diepe bass waar ik nog lang geen genoeg van heb. Check alle tracks van het Open Loops project hier en download de complete zip-file via de link in de tekst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.