The Bloody Beetroots ft. Dennis Lyxz̩n РChurch of Noise

Het is maar goed dat we binnenkort met 130 kilometer per uur mogen rijden, misschien kunnen we de Bloody Beetroots dan bijhouden. Een enorme dosis georganiseerde chaos van elektrische gitaren, opzwepende orgels, zwetende oksels, klassieke intermezzo’s en rave uit de vroege jaren 90 en het lijkt alsof je een tray Red Bull naar binnen hebt gewerkt. Deze gemaskerde maffiosi ogen gevaarlijk, maar het zijn zulke lieverdjes. Publiekslievelingen welteverstaan. Als een Duracellkonijntje stuiter je na afloop van deze video nog wel even door.

1 Comment

  1. Heb mn eerste crowdsurf bij deze jongens mogen doen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.