The Weeknd

Lang was de identiteit achter The Weeknd een mysterie. Net zolang als dat ik dit al wilde posten vrees ik. Waarom ik de post uitstelde weet ik wel. Ergens hoop je toch stiekem dat sommige muziek niet bekend zal worden bij een groot publiek. De kans echter dat The Weeknd wel eens wereldwijd faam zal krijgen is zo sterk aanwezig dat dit één van mijn laatste kansen is om een hippe post over ze te doen.

High for this is afkomstig van het album House Of Balloons, gratis te downloaden van The Weeknd website.

http://youtu.be/tMRZ7iw5zPY

1 Comment

  1. Met gastvocals én producties op het nieuwe album van Drake, maar ook een nieuwe officiële remix voor Lady Gaga is die faam wel heel dichtbij…Zijn eigen werk is stukken beter, dat gelukkig wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.