Michael Kiwanuka – Worry Walks Beside Me

Afentoe wil ik wel eens illegaal handelen, zo had ik vorig jaar als eerste user Four Tet – Love Cry op Youtube geplaatst. Een paarhonderdduizend (!) weergaven later werd mijn account helaas geblokkeerd. Toch blijf ik nog wel eens muziek posten op Youtube, in kleine schaal en puur om het met anderen te kunnen delen. Meestal blijft dit bij maximaal een paar honderd views.

Ongeveer 2 maand geleden heb ik weer een track geplaatst van een onbekend talent waar ik zeer van gecharmeerd ben. Zijn naam is Michael Kiwanuka en hij maakt oude klassieke soul op een authentieke manier. Vooral zijn stem is fenomenaal, maar ook zijn songwriterskills mogen er wezen.

Nu heeft het nummer Worry Walks Beside Me inmiddels alweer 36 duizend views, alleen door het uitbrengen van inmiddels 3 EP’s. Maart 2012 komt zijn debuutalbum uit en zal zijn ster verder rijzen, want waar hoor je tegenwoordig nog zulke authentieke soul?

1 Comment

  1. Tell me a Tale is mijn plaat van 2011!!!

    Kiwanuka is een meeeeester!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.