Four Tet – Moma

Deze track is echt vers van de pers, warm uit de oven of scherp van de naald… Amper drie uur geleden plaatste Four Tet zijn nieuwe track ‘Moma’ op Facebook. Londenaar Kieran Hebden is een veel gepost artiest hier op Lekkere Track en niet zonder reden. ‘Moma’ is gemaakt voor de ‘We Are The Works In Progress’ compilatie waarop o.a. ook Nosaj Thing, Pantha du Prince en Deerhunter te horen zullen zijn. Meer info daarover vind je hier. Blijf er nog één vraag over, onder welke categorie plaats je dit eigenlijk…?

Four Tet – Moma by Four Tet

Als bonus een bijzonder interessante video voor de produceer-geeks onder ons; de totstandkoming van zijn track ‘Sing’. En snap je er de ballen van (net als ik), dan is het alsnog een mooi -en stiekem komisch- filmpje.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.