Madeon

Voor mij dé must-see tijdens Eurosonic dit jaar. Madeon is een 17(!) jarige producer uit Nantes die bekend werd door dit (klik) filmpje waarin hij een mash-up van 39 nummers maakt in drieënhalve minuut. Daarna ging het snel. In korte tijd maakt hij naam als remixer en producer. Zijn verbouwing van Raise Your Weapon kreeg de handen op elkaar van maker Deadmau5 en datzelfde gebeurde bij zijn remixes voor Yelle, Pendulum, Alphabeat en The Killers. Er zijn artiesten die hun hele leven naar het punt toewerken om over de hele wereld voor massa’s mensen te spelen. Madeon flikt het voordat hij 20 is. Hieronder de teaser van zijn nieuwe single Icarus. Handjes-in-de-lucht-materiaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.