The Black Keys – El Camino

 

Het zevende studioalbum van dit illustere duo is werkelijk weer een plaatje van een plaatje. Eigenlijk staan er geen zwakke nummers op deze LP die 38 minuten lang niet verveeld. Naast “Run Right Back” en “Stop Stop” is “Little Black Submarines” de meest opvallende track op het album. Laatstgenoemde productie doet mij qua melodielijn en opbouw iets te veel denken aan Led Zeppelin’s “Stairway To Heaven” uit 1971. Aanvankelijk wist ik niet goed of ik dit nou als positief of negatief moest ervaren. Na een tweetal maanden van wikken en wegen ben ik tot de conclusie gekomen dat het me eigenlijk geen moer interesseert en het is zoals acteur Ruben van der Meer het ooit al zei in een nationale soep-commercial: “Hij is weer heerlijk Coby”

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.