Ruoho Ruotsi – De’fchild Promo Mix

Deze promo van Ruoho Ruotsi mag dan misschien al wat maanden oud zijn, nu het zomerseizoen is aangebroken komt het mixje pas echt goed tot zijn recht.

Ruotsi, afkomstig uit San Francisco, is eigenaar van het kleine independent label De’fchild, wat muziek uitbrengt onder de noemers dub, dubtechno en techhouse. Precies wat je tijdens deze 60 minuten durende mix kan gaan verwachten. Het tempo is niet al te hoog en de sound klinkt erg progressive, dus lekker achterover hangen en genieten van de heerlijke melodieën.

1 Comment

  1. Hallo! Dank je wel voor de vriendelijke opmerkingen en verwijzingen van uw blog! Laat het me weten als je geïnteresseerd bent in de promo songs en nieuw materiaal uit ons label. Met vriendelijke groeten uit San Francisco
    – Ruoho Ruotsi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.