BADBADNOTGOOD – BBNG2

Tyler the Creator heeft met Odd Future een aantal dingen erg goed gedaan, één van die dingen is het inspireren van muzikale leeftijdsgenoten.

De jazz groep BADBADNOTGOOD bracht in september 2011 hun debuutalbum BBNG uit en deed dit kunstje, in een 10 uur durende sessie, nog eens lichtjes over met als resultaat BBNG2. Matt Tavares, Chester Hansen en Alex Sowinski hebben dus energie en dat is in het begin best even wennen maar gelukkig zitten er genoeg rustmomenten in hun sessies om op adem te komen. Slechts 5 van de 11 nummers op BBNG2 zijn originele composities maar de covers van onder meer James Blake, Odd Future en Kanye West zitten zo geweldig in elkaar dat je met open mond zit te luisteren en versteld staat hoe deze jongens met muziek toveren.

Voor een paar knaken kan je het drietal op 22 july in Amsterdam aanschouwen op Appelsap Festival, maar voor nop staat hier het complete album, stelletje Hollanders!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.