Rockwell feat. Kito & Sam Frank – Childhood Memories

Lang lang geleden leefde Rockwell. Rockwell had een vet kasteel met een studio en daarin maakte hij liedjes. Op een dag kwam hij Kito tegen. Ze was best wel lekker en Rockwell nam haar mee naar zijn kasteel. Ze bleek ook goed te zijn in liedjes schrijven en ze besloten om er samen eentje te maken. Sam Frank had al eerder gezongen bij Skream, Netsky en Swindle en dus vroegen ze hem om ook op hun liedje te komen zingen. Neosignal vond het originele liedje niet vet genoeg en maakte ‘m nóg zieker… Uiteindelijk was iedereen vet blij en ging de hele wereld er op dansen.

En ze leefden nog lang en gelukkig.
The End.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.