Phantogram – When I’m Small

In de reclames van tegenwoordig wordt, zo lijkt het, steeds vaker gebruik gemaakt van goede maar bovenal aanstekelijke muziek. Zo maakte Nissan gebruik van Amon Tobin’s Four Ton Mantis en gaf IKEA de carrière van Edward Sharpe & The Magnetic Zeros een flinke boost door het nummer Home voor de reclamecampagne van afgelopen seizoen te kiezen. Wellicht zit er voor het duo Phantogram wel net zo’n boost aan te komen nadat Canon het nummer When I’m Small heeft gebruikt voor hun nieuwste commercial. Persoonlijk ben ik al langzaam verslaafd geraakt aan deze heerlijke plaat en krijg ik de geweldige baslijn al niet meer uit m’n kop!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.