Don Diablo – M1 Stinger feat. Noonie Bao

Mensen die mij kennen weten dat ik groot fan ben van mede-Drent Don Pepijn Schipper -slash- Don Diablo. Ik beken echter dat ik thuis nooit echt veel luisterde naar zijn eigen producties als wel naar zijn DJ-sets en edits/mash-ups. Maar sinds een paar releases is dat 180 graden anders. Diablo zelf zegt zijn draai te hebben gevonden en dat tot groot genoegen van mijn oren en niet dat van mijn buren. Na ‘Silent Shadows’, ‘Mezelluf‘, ‘Lights Out Hit’ en ‘The Golden Years’ is daar nu ‘M1 Stinger’. Niet de minste en waarempel mede-geproduceerd door the one and only Sting, ja…Sting! Hieronder de lieve maar ook beetje zielige video en de dikke 80’s electro-pop remix van fransoos Monsieur Adi. De release inclusief zes remixes is binnenkort.

“Very proud of my next single “M1 Stinger” which was co-written with Sting and features Swedish singer Noonie Boa. Oh and don’t worry, there will be a great remix package and I’ve got plenty of clubbangers lined up for 2013 as well, just wanted to do another track from the heart to keep y’all warm in this cold winter.” – Don op Facebook


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.