The Black Keys – Turn Blue

BlackKeys
The Black Keys hebben me verrast met elk nieuw album dat ze de laatste 6 jaar uitbrachten en bewijzen opnieuw meer te kunnen maken dan alleen de rauwe blues-rock waarmee ze bekend werden. Op de LP Turn Blue wagen zij zich zelfs aan het gebruik van synthesizers en samplers, waarmee eens te meer de durf van deze band om te evolueren en te veranderen wordt bevestigd. De scherpe randjes mogen er dan misschien af zijn, fier overeind blijven de melancholische vocals, repeterende riffs en psychedelische synths. Luister hier naar de titeltrack “Turn Blue”, waarin deze ingrediënten moeiteloos samenkomen. Rhythm & Blues 2.0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.