Diggy Dex – Links Rechts ft. Wudstik, Big2 & Skiggy Rapz

Ik stond een tijdje geleden in *ahum* De Tapperij in Groningen, toen ik werd opgeschrikt door een aangenaam geluid. De meest beruchte bierbunker van Noord-Nederland lijkt misschien niet de plaats waar je inspiratie op zou kunnen doen voor Lekkeretrack.nl, maar gek genoeg overkwam dit mij. Uit de wegens jarenlang misbruik krakende en piepende boxen klonk een zeer verdienstelijke beat van Nederlandse bodem. Erg funky in elkaar gezet en ondanks de Nederlander die z’n best doet om Engels te rappen, vond ik het toch de moeite waard om even te posten. Mede doordat held Big2 goed loopt te flowen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.