Posij – Empty Lungs EP

Make noise voor deze nieuwe boy wonder uit Groningen city! En als jij het niet doet, nou…dan doet hij ‘t voor je! Posij is het nieuwe pronkjewail van Groningen. Frank Post, zoals hij in het dagelijks leven zijn brood bij de bakker koopt, begon 5 jaar geleden muziek te maken geïnspireerd door vuige basslines, harde kicks en snares. In oktober 2010 werd Posij door Noisia benaderd een album te releasen op hun eigen label Division. En nu, na zijn remix voor Noisia’s ‘My World ft. Giovanca’ is er zijn eerste officiële debuut EP met support van o.a. Amon Tobin, Skrillex en Chase & Status. Mark my words, Posij is lekkah bezig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.