The Prodigy – Smack My Bitch Up (Noisia Remix)

Dit jaar bestaat het succesalbum The Fat Of The Land (1997) van The Prodigy vijftien jaar. Om dit te vieren brengt de Britse band de plaat opnieuw uit, inclusief een EP met zes remixes waaronder een moeilijk(!) dikke remix door de Noisia. Een remix waarin de hedendaagse sound net dat beetje extra geeft maar het origineel toch voldoende in ere laat waar dat moet.

“Yo people, XL Recordings are celebrating 15 years since the release of our Fat Of The Land album by re-releasing it and to make it special and give it weight we got behind it and got some killer new remixes done so it’ll come with an ‘added fat’ extra cd also.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.