Mosaic Vol. 2

mosaic

Drum n bass is dood durven mensen tegenwoordig te beweren. Zet deze verzamelaar op en na één minuut Skeptical weten deze zelfde mensen dat ze heel snel hun mond moeten gaan spoelen. Sounddesign van het hoogste niveau, basslijnen in soorten en maten, geflirt met allerlei stijlen, zeer divers, maar boven alles draagt Mosaic Volume 2 met trots de stempel drum n bass.

Een aantal meesters laten weer even horen hoe het moet, als Rockwell met zijn *)* [808] wat trap introduceert is het bijna een vernedering voor dat genre. Verloren zonen Kryptic Minds smijten alles aan de kant en lijken uit hun dubstepdood herrezen met een vlijmscherpe drum n bassexcursie.
Machinedrum vergeet even zijn UK Bass bril en leeft zich uit in een 2013 version van de oude junglesound.

Zelfs Commix laat weer even van zich horen onder zijn CMX noemer en levert meteen drum n bass dieper dan alle kamelentechno waar hij de laatste tijd mee bezig was.
Aartsvader en Exit-labelbaas dBridge houdt de standaard hoog, waar Consequence vervolgens de lat voor alle electronica nog even maximaal legt met een potje sounddesign van de allerhoogste orde.

Het enige negatieve aan Mosaic Volume 2 is, de verzamelaar is natuurlijk veel te kort. Want waar in vredesnaam is Survival, waar is Scuba heengehoused en waarom mist Calibre? Gelukkig voor Marcus Intalex komt er van hem binnenkort een nieuwe single op Exit Records uit, het was voor hem nog niet te laat. En voor alle andere verloren zonen, het is niet erg, kom maar terug bij papa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.