Baskerville – Strongroom

Thijs van der Klugt en Bart Possemis uit Haarlem, ofwel Baskerville, maken elektronische indiepop. Als dj-duo én als live-band was zowel binnen- als buitenland reeds onder de indruk van het debuutalbum Biscuits uit 2010.
Nu is er de tweede langspeler, Strongroom. Stilistisch een logisch vervolg. Maar deze plaat is scherper, meer uitgesproken en gewoon beter dan zijn voorganger. Instrumentale tracks als Knucklehead, Lightminded en Northam zijn feesten op zich maar eigenlijk is ieder liedje gewoon dope as ***.

Vandaag kwam daar nog eens de oh zo lieve video voor het heerlijke nummer Penguin Love bij. Genoeg reden dus voor een post op Lekkere Track. Iets wat ik al te lang uitstelde. Hieronder die video en het volledige album.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.