Fredro Starr – No Design To This

Fredro_Starr

Als lid van de driekoppige formatie Onyx bracht Fredro Starr de afgelopen jaren verschillende hardcore hiphopplaten als Slam en Slam Harder. Ook dit jaar lieten de heren weer van zich horen met het album #WakeDaFucUp, waarop ook het Groningse Dope D.O.D te horen is. Fredro heeft mij de afgelopen tijd echter vooral weten te boeien met een solo-release die hij onder de paraplu van Mello Music Group maakte. Op een weergaloos zielvolle beat van Audible Doctor laat Fredro zijn luisteraars weten hoe onnavolgbaar hij is.

3 Comments

  1. Ja, het is soms even zoeken, maar er wordt zeker nog hiphop gemaakt die de moeite waard is 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.