Joey Bada$$ – Paper Trail$

Joey B

Op 20 januari 2015 verscheen het langverwachte debuutalbum B4.DA.$$ van new-kid-on-the-block Joey Bada$$. De release viel samen met zijn 20e verjaardag. Ondanks zijn jeugdigheid levert Joey een volwassen en eigentijds album af met een sterke hang naar het verleden. Dit komt niet in de laatste plaats door bijdragen van legendarische producers als Statik Selektah, J Dilla en DJ Premier. Laatste laat met de productie op de track “Paper Trail$” wederom alle andere beat-makers ver achter zich en zorgt voor het zoveelste hoogtepunt op een hip-hop langspeler. Twee generaties brengen samen deze 3 minuten van tijdloze hip-hop schoonheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.