Ludovico Einaudi – Elements (Eagles & Butterflies Remix)

Eagles-Butterflies
Eind vorig jaar bracht de Italiaanse pianist en componist Ludovico Einaudi zijn langspeler Elements uit, waarop hij muzikaal wordt ondersteund door het Amsterdam Sinfonietta. De titeltrack van het album is inmiddels onder handen genomen door de in LA woonachtige producer Chris Barratt (foto), onder zijn alias Eagles & Butterflies. Dieper en monotoner dan het origineel en prima materiaal voor elk willekeurig vuig house partijtje. Op de Elements (The Remixes) EP nog vier puike bewerkingen, van onder andere Mogwai, die het checken waard zijn. Luister hieronder naar een snippet van Barratt’s remix.

1 Comment

  1. Lekker. Hier hou ik wel van! Eagles & Butterflies in de gaten houden dus;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.