Charlotte Gainsbourg – Deadly Valentine

De Franse actrice en zangeres Charlotte Gainsbourg bracht afgelopen maand haar langspeler Rest uit. Nadat voorgaande LP’s werden geproduceerd door onder andere Air en Beck is het op deze plaat de beurt aan SebastiAn. Paul McCartney en Guy-Manuel de Homem Christo (Daft Punk) nemen ook beide een track voor hun rekening, maar de rest is het werk van deze Franse electro producer. SebastiAn’s karakteristieke synthesizer sound uit de eighties gaat uitermate goed samen met de zachte dromerige stem van Gainsbourg. Luister hier naar de track “Deadly Valentine”, waarop deze synergie het best tot zijn recht komt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.