Deerhunter – Halcyon Digest

In het oog gesprongen (door de geweldige foto hoes) op een andere blog, kwam ik bij deze nieuwe plaat van Deerhunter terecht.Halcyon Digest is een 101 karaats beauty met ambient garagerock, indiepop en zelfs een vleugje lounge-pop. De openingstrack Earthquake is gelijk een flowing ambient plaat met heel veel gevoel. Op de single Revival zetten ze in een dikke 2 minuten een future vintage track neer met sixties, zoemende electronics & mandoline lijnen.

Via Memoryboy’s klokgeluiden surfen we naar een topper op deze langspeler Desire Lines. Alles klopt en met name het grunge-achtige einde is fenomenaal. Persoonlijke favoriet > Helicopter. Genoeg gezegd, hoogste tijd om zelf te gaan luisteren……Ik denk dat Deerhunter met Halcyon Digest een plaat hebben gemaakt die nog lang in ons geheugen zal blijven staan.

Please Enjoy!
Helicopter – Deerhunter by musicmanners

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.