Destroyer – Kaputt

 

Kaputt

Binnenkort gaan we lekker met z’n allen op zomervakantie. Eindelijk heb ik dan ook de tijd om alle uitgekomen nieuwe muziek van het afgelopen jaar wat nog op plank ligt, eens goed te beluisteren. En ik heb denk ik nog muziek liggen voor wel 8 vakanties…;-)
Eén daarvan is deze……een juweeltje! Al enige tijd uit in Amerika maar sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. En noordelingen opgelet……want ze spelen in Vera komende maand! (30 juni). Het is een zeer diverse plaat die mij gelijk terug doet denken aan een bepaalde sound uit de jaren 80. Stuk voor stuk slaan de nummers een andere weg in. Hij is overigens te beluisteren op de luisterpaal….
Ik was na 2 keer verkocht! Wat mij betreft wordt dit mijn plaatje voor deze zomer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.