Pssssst…..Hudson Mohawke….

Ik beken dat ik niet al het werk van Hudson Mohawke even goed trek, maar het meerendeel zeker wel! Tijdens de laatste editie (en dag) van 5 days off mocht ik ‘m nog live aanschouwen in de Melkweg en ook tijdens Clash 2009 was hij al te zien in de Groningse Oosterpoort. Afgelopen weekend stond hij op de uitverkochte eerste editie van het Pitch Festival in Amsterdam. De ster van de jonge Schot is alsmaar rijzende en vanaf 1 augustus is zijn nieuwe wapenfeit te krijgen op de bekende plekken… Hieronder snips van de nieuwe release en een registratie van zijn optreden tijdens London Calling 2010 in de Paradiso.

Hudson Mohawke – Satin Panthers (Snips Preview – out 1st/2nd August) by hudsonmohawke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.