Arctic Monkeys – 505

Ze hebben dit jaar inmiddels hun vierde album uitgebracht, maar het volgende nummer van de Arctic Monkeys dateert nog uit 2007. Na hun overweldigende debuutalbum kwamen de jonge britten met een aardig vervolg, vooral doordat ze durfden een iets andere richting op te gaan dan de rechttoe rechtaan rock ’n roll die ze op hun eerste album ten gehore brachten. Toch was het tweede album een lichte teleurstelling, doordat het net iet minder rockte dan z’n voorganger. Gelukkig stond er in ieder geval één geweldig nummer op. De opbouw van het laatste nummer 505 is subliem en hoort thuis op een vervolgalbum van zo’n geweldige band. Let op: rockalert bij 2:30!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.