Audio Video Disco

Kort geleden plaatste ik al de eerste singles van het aanstormende Justice album ‘Audio Video Disco’.  Nu zijn er weer twee nieuwe tracks ‘gelekt’ plus een medley van de 12 nummers die op het album zullen staan.

Het Franse duo heeft niet stil gezeten. En gelukkig maar! Veel belovende previews die, weliswaar niet zo ruig en electronisch klinken als het vorige album Cross, maar daardoor misschien wel extra overtuigend en bijzonder zijn. Een plaat om naar uit te kijken in ieder geval…! Ik heb de vinyl dubbelaar al in bestelling staan. Nu maar wachten tot het 24 oktober is…

Justice – Newlands by Stop The Noise

Justice – Canon by Stop The Noise

JUSTICE “Audio, Video, Disco.” medley by edbangerrecords

1 Comment

  1. Ik heb het album al geluisterd, het is een beetje meer rock allemaal, met veel jaren 70 invloeden (led zeppelin, queen, the eagles). Ik mis eigenlijk een echte hit op deze plaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.