Dub Phizix and Skeptical feat Strategy – Marka

Exit Records van dBridge is de laatste jaren vergaarbak voor alles wat next level drum ‘n bass is. Onder andere Consequence, Survival en Instra:mental hebben dit label tot de top binnen deze nichemarkt gemaakt. Kneitersharde bass, wazige geluiden en een space atmosfeer zijn hierbij de vaste ingrediënten. Nieuwe aanwinst is de track Marka, inclusief gave passende clip, van Dub Phizix and Skeptical.  Dit niet in de minste plaats door de sfeervolle aanvulling van MC Strategy.

Een andere vette track die ik tegenkwam is er eentje op de nieuwe verzamelaar van Commercial Suicide en is van Cern, Dose & Teknik. In Engeland al een populair plaatje, niet in de minste plaats omdat het een hoog Ed Rush & Optical gehalte bevat.

http://www.youtube.com/watch?v=SPiczbXmY3A

Funked dit keer allemaal voor geen meter, maar desalniettemin pure energieboosters.

1 Comment

  1. Skream post die Marka net op zijn Facebook: “This tune makes me rock my head soooooo hard!” en krijgt 400 likes in 12 minuten… Beide nice Ronald!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.