Odd Future Wolf Gang Kill Them All

De Nederlandse kijkwijzer voor films gaat maximaal tot 16 jaar maar in een interview liet The Game al weten zijn dochter van 18 lentes jong bij de muziek van deze formatie uit de buurt te houden, “These guys are really sick”.

Bij zo’n uitspraak van The Game die, als we de media mogen geloven, zelf toch ook echt geen lieverdje is stel je je een formatie voor met grote gespierde gasten vol met tatoeages en niet bang voor een schietpartij. Gelukkig is het eens een keer niet zo voorspelbaar, gelukkig niet. Odd Future Wolf Gang Kill Them All, vaak afgekort als OFWGKTA, Odd Future of Golf Wang is een formatie met een gigantische drive om hun creativiteit te uiten en anders te zijn dan de rest maar is soms wel grof, heel erg grof. Uitspraken als; “Anal Assrape Shit”, en “I’ve got that bitch locked up in my bassment” komen regelmatig voor. De groep bestaat uit Hodgy Beats, Earl Sweatshirt, Domo Genesis en Mike G, zanger Frank Ocean, producers Left Brain, Syd tha Kyd en Matt Martians, maar het echte brein achter OFWGKTA is rapper/producer Tyler the Creator.

De keerzijde van het ontbreken van sturing aan dit losgeslagen zooitje is dat ze werkelijk altijd en overal alles opnemen en ook nog eens uitbrengen met als gevolg dat hun albums niet altijd vol staan met alleen maar geweldige opnames. Tip: om het zooitje ongeregeld goed te leren kennen raad ik je aan om de Discography van PirateBay te rippen zodat je je niet rot hoeft te gaan zoeken op het internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.