Action Bronson – Imported Goods

Deze ex-chef kok uit Queens NY heeft zich binnen een mum van tijd ontpopt tot een ware revelatie in hip hop land. Binnen anderhalf jaar heeft hij twee studio albums afgeleverd en producers lijken voor hem in de rij te staan. Alleen in 2012 al liggen er drie nieuwe albums op de planken, geproduceerd door respectievelijk The Alchemist, Tommy Mas en Harry Fraud. De half Albanese rapper wordt qua stemgeluid vaak vergeleken met legende Ghostface Killah van de Wu-Tang Clan en dat is meer dan terecht. In combinatie met de frisse oldschool beats waan je je daadwerkelijk in de hoogtijdagen van de hip hop. Eind maart maakt deze zwaarlijvige rapper zijn opwachting in de Rotterdamse Nieuwe Oogst en ik zal erbij zijn. Luister hieronder naar de track “Imported Goods” van zijn mixtape Bon Appetit…Bitch! uit 2010.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.