Darius – Velour EP

Ik kwam een tijdje geleden na een doorclicksessie op youtube toevallig bij deze Franse producer terrecht. De spacy geluiden en rollende drums van Constance hadden mijn interesse binnen een aantal klanken weten te wekken. Gek genoeg kon ik in eerste instantie amper iets vinden over de beste man. Dat hij Frans is wist ik echter meteen, niet alleen doordat z’n youtube-naam DariusFrench is, maar vooral door de Franse saus waarmee zijn Velour EP is doordrenkt. De meeste nummers hadden niet misstaan als de b-kant van een Daft Punk-plaat, zonder dat Darius overigens zijn “eigen geluid” in de uitverkoop heeft gedaan.

Na een tijdje doorzoeken kwam ik te weten dat Darius als Terrence N’guyen zijn belastingaangifte doet en samen met partner in crime Dorian Miche de groep Cherokee vormt. Deze Dorian Miche zet op zijn beurt de naam Hana Yori Kichou onder vele zeer verdienstelijke remixjes. Allebei ook zeker het checken waard, maar dat zal wel weer oud nieuws zijn voor de vele house-liefhebbers onder ons.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.