Bloody Beetroots / Brian Eno / Ólafur Arnalds

Deze post is eigenlijk een drie-in-één. Het begint met de video hieronder van The Bloody Beetroots met daarin een kleine behind the scenes bij Bennet Pimpinella die de video heeft gemaakt voor hun single ‘Romborama’. Waar het echter om gaat is de muziek eronder. Muziek die, voor de leek, misschien wat vreemd zal klinken bij een Beetroots video. Niets is echter minder waar. Het eerste nummer wat je hoort is een re-edit/remix van Brian Eno’s ‘Dry River’ waar ik maar niet achter kan komen. Het tweede nummer is er één van Ólafur Arnalds (foto), ‘Þú Ert Jörðin’ (You are the Sun). Niet alleen lekker, maar bijzonder mooi en noodzakelijk om te delen met de wereld…

EDIT: Broer en mede-blogger Tom vond de gezochte versie van Dry River. Check ‘m hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.