Mos Def – Auditorium

We nemen: Mos Def, Madlib en Slick Rick, gooien ze in een studio, maak er een beetje Tutti-Frutti van en dan krijg je vanzelf wat moois.

Eerlijk is eerlijk, bij de naam Mos Def ga ik persoonlijk niet meteen op het puntje van mijn stoel zitten maar dat ligt dit keer toch echt heel anders. Na het uitbrengen van het geweldige album Black on Both Sides in ’99 was ik meer onder de indruk van de acteerprestaties van Dante Terrel dan van zijn muziek. Pas toen ik hoorde dat hij ging samenwerken met producer Madlib en gouwe-ouwe Slick Rick begon ik weer echt naar hem luisteren. Het drietal zet op The Ecstatic uit 2009 een geweldige plaat neer. Auditorium duurt 4:36 wat tegenwoordig vrij lang is voor een track maar wat mij betreft mag die beat eindeloos op repeat.

Volumeknop naar rechts en laat dat hoofd maar op en neer gaan.

http://www.youtube.com/watch?v=_5RIrcW7E_4&feature=related

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.