Claro Intelecto – Reformed

Op Discogs wordt hij aangemerkt als deep house, techno en dub techno, maar eigenlijk is Mark Stewart zijn eigen genre. Onder de naam Claro Intelecto maakt Stewart al vele jaren een soort van droomachtige luistertechno. Niet bedoeld om hard op te gaan na een flinke dosis vitaminetabletten, maar om langzaam tot je te laten komen en om door te laten dringen in je vezels.

Met het album Reform Club brengt Claro Intelecto alweer zijn 3e album uit, waarmee hij consequent blijft aan het releasen van 1 album in de 4 jaar. Tussendoor brengt Intelecto overigens met regelmaat EP’s uit, waarvan je ook ditmaal diverse tracks op Reform Club terug kan vinden.

Het album staat vol met erg sterk geproduceerde tracks met een compleet en meeslepend verhaal. Een enkele track is wat meer uptempo, maar veelal hangt het geluid tegen ambient aan. Perfect voor in de avond met een goede koptelefoon op.

http://www.youtube.com/watch?v=dLkSa7xaSjI

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.