Major Lazer – Get Free ft. Amber (What So Not Remix)

Als 3fm Megahit begint de nieuwe Major Lazer al aardig wat airplay te krijgen. Het project Major Lazer bestond in het verleden uit Diplo en Switch, maar lijkt nu alleen nog een solo project van Diplo te zijn. Get Free schijnt dan overigens nog (of weer) door beide mannen geproduceerd te worden. De mannen krijgen op deze track hulp van Dirty Projecters bandlid Amber Coffman.

Daar waar de originele track ‘Get Free’ een heerlijke lome reggae vibe bezit is er nu een remix uitgekomen van het mij onbekende What So Not. De vibe is voor de helft van de track behouden, de andere helft is echter heel contrasterend rauwe, hoofdbuigende grime. Een gouden combinatie voor dit nummer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.