Birdy Nam Nam – Goin’ In (Skrillex Goin’ Hard Mix)

Een regelrechte Banger met hoofdletter B! Dat is de remix die de befaamde L.A. producer Sonny Moore a.k.a. Skrillex (ooit frontman van ‘From First to Last’) aflevert voor de ook niet geheel onbekende Fransozen van Birdy Nam Nam (foto). Moore creëerde een tornado in de elektronische muziek wereld na een tijdje studio-time met de Grunneger Noisia boys. Ik had zelfs de ‘eer’ hem een paar keer te ontmoeten en een DJ-set in de Groningse Shadrak te aanschouwen samen met een handjevol anderen. Toen was er nog niks aan de hand zou je kunnen zeggen. Twee jaar later wint hij drie Grammys. Dinsdag is de release, verwacht ‘m maar veel te horen deze zomer.

“Man this is the most positive feedback I’ve got from a new song in a long long time…thanks everybody for real!”
Skrillex op Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.