Flying Lotus – Between Friends ft Earl Sweatshirt & Captain Murphy

Met een nieuw album op komst en tickets voor zijn optreden in Paradiso (4 november) in de pocket zijn de verwachtingen rondom Flying Lotus de komende maanden weer hooggespannen.

De man die de combinatie van hiphop en jazzinvloeden tot nieuwe hoogten wist te brengen is namelijk nog lang niet klaar met het evolueren van zijn welbekende sound. Mede door zijn label Brainfeeder, waarop artiesten volop de ruimte krijgen om creatief en vernieuwend bezig te zijn, blijft Flying Lotus omringt met goede muzikanten.

Gelukkig weerhoudt dat Flying Lotus niet om terug te stappen naar zijn hiphoproots. Zo ook op deze nieuwe uitgebrachte single met Earl Sweatshirt en Captain Murphy (aka Tyler the Creator?). Los Angeles vibes all over it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.