El_Txef_A – In

Het jaar 2012 was al het jaar van de Spanjaard John Talabot, die met zijn album Æ’in een gouden combi van lome house met een beetje disco en electro afleverde. Hiermee wist hij zowel houseliefhebber als gemiddeld festivalganger voor zich te winnen.

Sinds kort heeft Talabot bijval gekregen van een landgenoot die minstens zo loom uit de speakers klinkt. Denk een beetje de vocalen a la Nicolaas Jaar of een beetje Matthew Dear en je komt in de richting van Aitor Etxebarria. Zijn achternaam lijkt dan overigens nog gemakkelijk uitspreekbaar ten opzichte van zijn artiestennaam El_Txef_A.

Laat je door de naam echter niet misleiden, waardeer je onderstaande clip, dan moet je weten dat zijn (onlangs uitgebrachte) album Slow Dancing in a Burning Room nog veel meer in petto heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.