Lindstrøm – Rà-àkõ-st

In 2008 kwam de Noorse spacedisco koning Lindstrøm met het album Where You Go I Go Too. Een album met 3 lange tracks, die samen een 55 minuten lange melodieuze zomerse trip gaf aan de luisteraar.

De verwachtingen van het volgende album waren hoog, het begin dit jaar uitgebrachte 2e album Six Cups of Rebel kon deze verwachtingen helaas niet waarmaken. Een lelijke, veel te drukke brij aan geluiden maakte dit album tot een behoorlijk vervelende plaat.

Lindstrøm zelf moet zijn boekingen ook hebben zien terug lopen, want voor begin november staat alweer een nieuw album op de agenda, ditmaal weer oud en vertrouwd in de spacey Lindstrøm stijl van zijn debuutalbum. De gouden handen van landgenoot Todd Terje hebben zich ontfermd over het mixwerk, dus het album Smalhans zal ongetwijfeld weer van hoge kwaliteit zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.