Kr∆mpfh∆ft – First Threshold EP

Joris van Grunsven a.k.a. Krampfhaft komt hard met zijn mengelmoes van dubstep, UK bass, juke en trap. Krampfhaft’s meest recente EP ‘Makin’ Magic’ maakte veel indruk en werd door internationale collega’s als Slugabed, The Gaslamp Killer en Om Unit opgepikt. De Utrechter is al een tijd ook ver over de landsgrenzen succesvol en zat dit jaar samen met James Zoo in de Nederlandse afvaardiging voor de Red Bull Music Academy en speelde o.a. 5 Days Off en Pitch plat. Hieronder een preview van zijn nieuwe EP, een gratis download, banger ‘Carl Sagan The Man’ én als bonus een mixtape van zijn hand die ik nog bijna wekelijks draai…

ps: Op 16 november staat Krampfhaft in Simplon tijdens Update. Check hier!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.