Sticks – Bukowski

Sticky Steez heeft een nieuwe liefde gevonden in de persoon van hiphopproducer Dr. Moon en ik ben ook verliefd, op beide. Het album Bukowski is relaxed, funky, diepzinnig, en ademt Extince. Geen flauw idee of ik de vergelijking mag maken tussen Stickert en Extince, dat maakt ook niet uit, want dat doet hij zelf al op de 7e track van het album; Ontmoeting met KF. Van mij mag hij, wat een magistraal album!

Yo hé Sticks wadup, koel? Koel man, hoe issie met jou? Koel man, koel. Hé uh.. What’s up met die ene chick man? Welke chick? Ja die ene… Huh…? Oh die van laatst! Ja man das wel een dametje hè, jajaja… Ze heeft me nog steeds niet gebeld man. Of trouwens toch wel toch, laatst op dat ene feest daar was je bij toch? Oh ja man, hoe is dat afgelopen dan? Oh shit laat me je dat verhaal vertellen man…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.