A$AP Rocky x Kendrick Lamar

Voordat het weekend zich op je lijf los laat, vuur ik twee tracks op je af die je door dat laatste uurtje noeste arbeid gaan slepen. Allebei een beetje uit dezelfde hoek en van hetzelfde kaliber.

Allereerst was daar dan, na zijn debuut mixtape Live.Love.A$AP, het debuutalbum Long.Live.A$AP van A$AP Rocky. En zegt dit je nu helemaal niks en lijkt het je niks? Dan is wellicht het volgende rijtje een reden om het tóch te checken. Want o.a. Santigold, Skrillex, Birdy Nam Nam, Hit-Boy, Action Bronson en Drake hebben er een bijdrage aan geleverd. De track ‘Fashion Killa’ geproduceerd door Rustie is veruit mijn favoriet en draai ik al weken grijs. Kendrick Lamar doet óók met A$AP mee, en zijn ‘Swimming Pools’ is net zo één die bij mij de afgelopen weken op repeat stond… Drank!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.