Daft Punk РGive Life Back To Music (Roul̩ Live Edit)

Daft Punk 3

Er is inmiddels genoeg gezegd over het album Random Access Memories. Ook ik ben enthousiast over deze langspeler die muziekaal weer klopt als een bus, maar tegelijkertijd ook volledig anders is dan zijn voorganger Human After All uit 2005. Als fan van het eerste uur mis ik op dit album wel stiekem een ouderwetse banger die me terug brengt naar tracks als “Alive”, “High Life”, “Robot Rock” of het onnavolgbare solowerk van Thomas Bangalter. Gelukkig bevredigt het rijkelijk gevulde bootleg circuit deze behoefte meer dan behoorlijk. Onderstaande live edit van de openingstrack “Give Life Back To Music” is er slechts één van velen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.