U-God – Train Trussle

Ugod
Zeven jaar geleden brengt Wu-tang member U-God het album Dopium (2009) uit. Vergezeld door Ghostface Killah en Scotty Wotty zorgt de Golden Arms op de openingstrack “Train Trussle” voor een vliegende start van zijn derde solo-LP. In de geest van de klassieke boom-bap traditie flowen de heren er lustig op los en zou je willen dat de kick en strijkers doorrollen tot in het oneindige. Een zelfverzekerde Mike Tyson neemt via een fijn stuk samplewerk de verbale introductie voor zijn rekening. Nadat Iron Mike heeft geroepen dat er geen betere is dan hij, geloof je voor heel even dat dit de beste hip-hop track ooit is. Maar niets duurt voor eeuwig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.