Washed Out

Vorig jaar juni had ik al de eer deze jongeling uit Georgia te mogen aanschouwen in de Amsterdamse Trouw. Deze zomer komt hij naar Groningen, en wel op het meest interessante festival van ons land, het Noorderzon Performing Arts Festival! Ernest Greene (zoals hij in het dagelijks leven zijn brood bij de bakker koopt) zal hier overigens spelen in de prachtige ‘Spiegeltent’, wat bij dit optreden zoiets wil zeggen als de slagroom op de taart! Kaartverkoop start rond half juli. Zie je daar…!

“…bedroom synthpop that sounds blurred and woozily evocative, like someone smeared Vaseline all over an early OMD demo tape, then stayed up all night trying to recreate what they heard.”

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.