Selah Sue

Het is een goed jaar voor Selah Sue. Door menigeen opgemerkt en ook al in diverse shows voorbij gekomen. En met festivals als Pinkpop, Rock Werchter en Sziget heb je een solide basis als artiest. En terecht! De sound van Selah is een verrijking voor de popmuziek. Een combinatie van hiphop, soul en funk met af en toe zelfs rap maar bovenal fantastische zang.

Naast dat ze een geweldig album heeft afgeleverd afgelopen jaar is het ook een ware performer. Een van de weinige artiesten dit jaar op Pinkpop die niet gewoon het album keurig opdreunde. Improvisaties, afwijken van de originelen, interactie met publiek en stage presence. Een rijzende artiest waar nog menig gevestigde artiest wat van kan leren als het gaat om live een show neerzetten. Het zet je aan het denken dat de duur, zo niet teveel, betaalde bands het live toch niet altijd waar kunnen maken.

Maar terug naar het album genaamd Selah Sue. Want ook hiervoor niets dan lof. De nummers wisselen goed af zonder monotoon te worden en het is zo’n album dat je op repeat zet en van voor tot achter luistert. Een ware aanrader voor wie haar niet al ontdekt had! En mocht je twijfelen… het album wordt echt beter naarmate je het vaker hoort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.