Console – Herself

Console, echte naam Martin Gretschmann, draait al menig jaartje mee in de elektronische muziek en heeft vorig jaar het album Herself afgeleverd. Het album dat duidelijk een oorsprong kent in de oude electro is verfrissend en waar met name de electro soms wat monotoon kan zijn, is dit album gevarieerd en weet Martin gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden van de apparatuur. Muzikaal subliem met vele subtiele variaties maar bovenal een heerlijke luisterplaat en sommige nummers zullen ook op de dansvloer niet misstaan. Een absolute aanrader voor liefhebbers van stijlen als progressive en electro.

Console – Her Eyes by LuisW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.