Four Tet – Locked

 

 

Het zat er natuurlijk al een beetje aan te komen met Four Tet. Al een aantal jaar is Kieran Hebden bezig om zich meer te richten op de dansvloer. Verschillende samenwerkingen met onder andere Thom Yorke en Burial gaven zijn liefde voor de UK-scene al een beetje weer. Met deze nieuwe single Locked gaat Kieran Hebden verder met waar hij gebleven was. En dat is nog dieper de dansvloer op, bijna richting dubstepgoeroes van DMZ. Binnen DMZ vallen onder andere Digital Mystikz en Loefah, grondleggers van de diepe droge dubstepvariant. Kieran Hebden zou Four Tet natuurlijk niet zijn als hij hier niet zijn unieke eigen sound van wist te creëren. In september komt hij met een nieuwe FabricLive, deel 59 alweer, wat ongetwijfeld weer smullen geblazen wordt.

http://www.youtube.com/watch?v=THVnAZ94GRY

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.