Charizma & Peanut Butter Wolf – Big Shots

Charizma & Peanut Butter Wolf – Big Shots

Een dag op het wereldwijde web rondspeuren doet soms wonderen, zo stuitte ik een paar jaar geleden op het duo Charizma & Peanut Butter Wolf. PBW begon zijn carrière begin jaren ‘90 als DJ/Producer voor Charizma, helaas was dit van korte duur omdat Charizma in ’93 om het leven kwam. Wanneer je een beetje verder zoekt kom je al gauw bij het label Stones Throw Records dat PBW in ‘96 zelf heeft opgezet. In 2003 heeft het label Big Shots uitgebracht met daarop een verzameling van de beste tracks uit de korte samenwerking tussen Charizma & Peanut Butter Wolf. Het Hip Hop label verzorgt mij nu al een aantal jaar van geweldige Hip Hop artiesten, zo staan onder meer MF Doom, Madlib en Jaylib hier onder contract. Check de website van dit label om hier en daar eens een artiest op de kop te tikken die je aanspreekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.