Unorthadox – Speechless

Eerlijk gezegd ken ik deze rappert nog niet zo goed en heb ik hem alleen maar leren kennen door zijn interview in De Wereld Draait Door. Volgens mij was hij vreemd gegaan met een andere vrouw terwijl hij een relatie had met Anouk, Anouk? Ja DE Anouk. Eerlijk gezegd maakt het mij verder geen ene reet uit, ik weet alleen dat hij een prima plaat heeft gemaakt en ontzettend moeilijk is te traceren op het internet. Zo groot is hij dus nog niet, maar misschien heeft de uitzending van DWDD toch iets bijgedragen aan zijn naamsbekendheid, maar daar ging het hem natuurlijk allemaal niet om…

http://www.youtube.com/watch?v=emD-_dVp8cY&feature=BFa&list=PLBDA5317A0FD52897&lf=results_main

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.